El paraigua, 93-94

SERRA  AMUNT,  SERRA  AVALL

 

 

LES CONTRADES DEL COMTE ARNAU

Desplaçament: amb cotxes particulars.

Hospedatge: Pensió completa al Santuari de Mogrony

                                                    Tf: 972–73 00 53          Preu aprox. pensió completa: 3.500'–

Portar: dinar de motxilla pel primer dia, cantimplora, capellina, i tot allò que us sembli imprescindible per fer nit: pijama, necesser, etc. Porteu per separat l'equipatge de dia i el de nit atès que aquest darrer, mentre caminem, podrem deixar-lo al santuari.

 

Etapa nº 16–Dissabte, 9 d'Abril: El Pedra Picada                                 5h. de marxa

Hora de trobada:

  Qui surti de Barcelona i rodalies properes: a les 8h. davant l'estació de St. Andreu (Meridiana/Fabra i Puig), per sortir amb cotxes particulars. Per tal d'organitzar els ocupants dels cotxes, seguiu les indicacions que s'assenyalen més avall.

  Qui vagi pel seu compte: a les 9h. al Bar-Restaurant «La Solana de Ter», poc abans d'arribar a Ripoll.

Itinerari: Santuari de Mogrony (1.360m.), Les Planelles (1.400m.), Prat Amorriador (1.700m.), Collada de Coma Armada (1.880m.), Pedra Picada (2.045m.).

Característiques: Es tracta de l'ascensió a la muntanya més alta de tota aquesta zona. Des del cim, es gaudeix d'unes perspectives impressionants.

Sortida preparada per Manel Pons

 

Etapa nº 17–Diumenge, 10 d'abril: Les Fonts del Llobregat                  6h. de marxa

Hora de trobada per qui arribi el diumenge al matí:

  A les 8h. –havent esmorzat– al Santuari de Mogrony.

Itinerari: Santuari de Mogrony (1.360m.), Viles Xiques (1.460m.), Can Maians (1.460m.), Ermita de St. Joan de Cornudella (1.545m.), Castellar de N'Hug (1.395m.), Fonts del Llobregat (1.300m.).

Característiques: Excursió magnífica que té l'alicient de contemplar les Fonts del Llobregat, de gran espectacularitat. Es tracta d'una caminada planera, a l'abast de tothom.

Sortida preparada per Manel Pons

QÜESTIONS ORGANITZATIVES IMPORTANTS!!

Per a l'organització dels ocupants dels cotxes i per a la reserva d'habitació a la fonda, cal que truqueu a la Lali Roselló (200 86 76), no més tard de dimarts, dia 5, a les 10h. de la nit. Procureu no telefonar el darrer dia; en cas contrari, les trucades s'amunteguen. Si deixeu el missatge en el contestador és imprescindible que sigui clar i concís.

 

 

Recordeu que heu d'entregar les 1.500'- pts. per al fons comú.