EL PARAIGUA, 94-95

Del Puig de la Cadireta al Matagalls

Osor–El Far                        14 i 15 de gener

 

Desplaçament: Amb cotxes particulars que farem servir de llançadora.

Hospedatge: Pensió completa a l'Hostal «Can Massot»–C/ Indústria, 62 d'Anglès.

              Tf: 972–42 00 07   Preu aprox. pensió completa: 4.250'–

Portar: esmorzar i dinar de motxilla pel primer dia, cantimplora, capellina i tot allò que us sembli imprescindible per fer nit: pijama, necesser, etc. Podeu portar per separat l'equipatge de dia i el de nit atès que aquest darrer el podrem deixar al cotxe.

 

 

Etapa nº 9–Dissabte, 14 de gener: Osor–La Cellera de Ter                 aprox. 5–6h.

Hora de trobada:

  Qui surti de Barcelona i rodalies properes: a 1/4 de 8h. a l'estació de St. Andreu (Meridiana/Fabra i Puig), per sortir amb cotxes particulars. Per tal d'organitzar els ocupants dels cotxes, seguiu les indicacions que s'assenyalen més avall.

  Qui vagi pel seu compte: a les 2/4 de 9h. a Anglès. Arribant per la carretera que ve de Sta. Coloma de Farnés, ens trobarem a un bar que hi ha entrant al poble a mà esquerra (just després d'un pont).

Itinerari: Osor (340m.)–St. Gregori (1.068m.)–La Cellera de Ter (200m.).

Ens desplaçarem amb cotxes fins a Osor. Tot pujant fins a St. Gregori travessarem un bosc mediterrani i gaudirem de vistes impressionants de les Guilleries. La baixada es fa per l'altra vessant. Es poden triar dues alternatives: un corriol “selvàtic” que s'ha de baixar sistema “cabres”, o una pista més llarga però força més reposada.

 

Etapa nº 10–Diumenge, 15 de gener: El Far                 aprox. 4–5h.

Hora de trobada per qui arribi el diumenge al matí:

  A 2/4 de 9h. –havent esmorzat– a l'hostal «Can Massot» d'Anglès. Qui vulgui esmorzar-hi, cal que hi arribi a les 8h.

Itinerari: St. Martí Sacalm (830m.)–El Far (1.125m.)–St. Martí Sacalm (830m.).

Ens desplaçarem amb cotxes fins a St. Martí Sacalm. Pujarem pel Grau de St. Martí i baixarem pel Grau de Cabrafiga. Un cop dalt, vistes esplèndides de les Guilleries.

Responsables: Roser Escayola, Xavier Sales, Miquel Soler i col.laboradors/es.

QÜESTIONS ORGANITZATIVES IMPORTANTS!!

Per a la reserva d'habitació a la fonda, i per a l'organització dels ocupants dels cotxes , cal que truqueu a la Lali Roselló (200 86 76), no més tard de dimarts, dia 10, a les 10h. de la nit. Procureu no telefonar el darrer dia; en cas contrari, les trucades s'amunteguen. Si deixeu el missatge en el contestador és imprescindible que sigui clar i concís.

 

 

 

Recorda que has de posar 2.000'–ptes. al fons comú per cobrir les despeses generals del curs.

 

Carme,

Et recordem que encara has d'abonar les 1.500'–ptes. corresponents al fons comú del curs 1993-94. Així doncs, si vols que després de Nadal et seguim enviant la informació, has de fer arribar a la Lurdes 3.500'–ptes.

(1.500'– del curs passat + 2.000'–ptes. d'aquest curs)