EL PARAIGUA, 95-96

Del Fluvià al Segre

9 i 10 de març

Desplaçament: amb cotxes particulars.

Hospedatge: Pensió completa a l'Hotel «La catalana»–Pl. del Dr. Ferran         Tf.: 973–49 21 25

                                          St. Llorens de Morunys (o dels Piteus)            Preu aprox.: 4.500'–

Portar: dinar de motxilla pel primer dia, cantimplora, capellina i tot allò que us sembli imprescindible per fer nit: pijama, necesser, etc. Porteu per separat l'equipatge de dia i el de nit atès que aquest darrer, mentre caminem, podrem deixar-lo al cotxe.

 

Etapa nº 13–Dissabte, 9 de març

Cal «Jaques» de Llinars de l'Aiguadora–St. Llorenç de Morunys         20Km. (aprox. 6h.)

Hora de trobada: Per tal d'organitzar els ocupants dels cotxes i les llençadores, seguiu les indicacions que s'assenyalen més avall.

7h.

Estació de Sants

Qui surti de Barcelona i rodalies properes

9h.

Cal «Jaques»

Llinars de L'Aiguadora                  Esmorzar

9h.45m.

ídem

S'inicia la caminada

Itinerari: Cal «Jaques» (920m.)–El Sisquer, santuari (1.110m.)–Cal Sastre (890m.)–Can Riu de Valls (890m.)–St. Martí de la Corriu (1.160m.)– Can Magineda (1.360m.)– Cap de Balç (1.400m.)–Grau de Cap de Balç–Coll i ermita de St. Lleïr (1.000m.)–Pont sobre el Cardener (800m.)–St. Llorenç de Morunys (925m.).

Característiques:  Aquest tram pertany al GR-1. D'allò de “fàcil i amb desnivells no gaire pronunciats”, com alguns/es tenen la “barra” d'anar repetint, res de res. Només cal constatar les diverses alçades del recorregut, com també els sifons que cal fer. Ep! però… no us fessiu pas enrera: el tram paga la pena!

 

Etapa nº 14–Diumenge, 10 de març

El “Pont Cabradís”                                                  aprox. 13Km. (aprox. 5h.)

Hora de trobada per qui arribi diumenge al matí:

8h.

Hotel «La catalana» de St. Llorenç de Morunys

Esmorzar

8h.45m.

         ídem                   Havent esmorzat.

S'inicia la caminada

Desplaçament amb cotxes fins a Pont de Valls.

Itinerari: Pont de Valls–Sta. Maria de Valls–Mirador–Estret de Vallpregona–Molí de La Corriu–Torrent Fondo– El Pont Cabradís–Pont de Valls.

Característiques: Sempre que és factible, es segueix riu amunt pel fons de la vall. Els desnivells són els corresponents als accidents propis d'un engorjat. És feréstec i espectacular. En cas de pluges o gelada, està previst un itinerari alternatiu.

Responsables dels dos trams: Anna M. Hortensi, Cesc Tomàs i Jordi Vilaplana. Amb la col.laboració de M. Glòria  i Mercè Valeri

QÜESTIONS ORGANITZATIVES IMPORTANTS!!

Per a l'organització dels ocupants dels cotxes i per a la reserva d'habitació a la fonda, cal que truqueu a la Lali Roselló (200 86 76), no més tard de dimarts, dia 5, a les 10h. de la nit. Procureu no telefonar el darrer dia; en cas contrari, les trucades s'amunteguen. Si deixeu el missatge en el contestador és imprescindible que sigui clar i concís.

 

Recorda que has de posar 1.000'–ptes. al fons comú per cobrir les despeses generals del curs.

 

 

 

Anoteu-vos el nou telèfon d'en

Narcís Fradera: 435 50 97