EL PARAIGUA, 95-96

Del Fluvià al Segre

 

15 i 16 de juny

Desplaçament: amb cotxes particulars.

Hospedatge: Sopar, dormir i esmorzar a la casa de colònies de Portavella, a Les Llosses   Tf.: 972–19 80 06                   Preu : 2.500'–

                     Dinar de diumenge a la fonda «Cal Penyora» de Sta. Eulàlia de Puigoriol.

                                                                                                           Preu aprox.: 1.600'-

Portar: dinar de motxilla pel primer dia, cantimplora, capellina, sac de dormir o llençols, tovallola i tot allò que us sembli imprescindible per fer nit: pijama, necesser, etc. Porteu per separat l'equipatge de dia i el de nit atès que aquest darrer, mentre caminem, si disposem de xofers voluntaris, ens el portaran amb cotxe.

 

Etapa nº 7–Dissabte, 15 de juny: Ripoll–Portavella                     aprox. 5h.

Hora de trobada: Les condicions del camí fins a Portavella fan recomanable que tothom faci la caminada els dos dies (vegeu nota explicativa a l'altra cara del full).Per tal d'organitzar els ocupants dels cotxes, seguiu les indicacions que s'assenyalen més avall.

 

8h.

Estació de St. Andreu

(Meridiana/Fabra i Puig)

Qui surti de Barcelona i rodalies properes

9h.30m.

«La Solana de Ter»

N-152–just abans d'entrar a Ripoll

Esmorzar

10h.

 

S'inicia la caminada

Itinerari: Ripoll (691m.)–Casa de Vallespirans (886m.)–Coll de St. Esteve de Vallespirans (983m.)–Carretera de Berga a Ripoll, hostal Cremat (punt Km. nº 15)–Pinoses–Portavella (1.030m.).

Característiques: Es tracta d'un GR. Reuneix, doncs, les característiques pròpies d'aquests senders.

Responsables: Eduard Coll i Quim Cucurull

 

Etapa nº 8–Diumenge, 16 de juny: Portavella–Sta. Eulàlia de Puigoriol

                                                                                                  aprox. 4h.30m.

Les condicions del camí fins a Portavella fan recomanable que tothom faci la caminada els dos dies (vegeu nota explicativa a l'altra cara del full).

8h.30m.

Esmorzar

 

9h.

S'inicia la caminada

 

Itinerari: Portavella (1.030m.)–Sta. Margarida de Vinyoles (1.225m.)–Coll Tallat (1.130m.)–Puigcornedor (1.250m.)–Puigjampi–Roca de la Penya–Alpens (855m.)–Masia La Graell–Masia Cal Perotet–Masia Vila d'Alpens–Ermita de St. Cristròfol (s.XI)–Sta. Eulàlia de Puigoriol (748m.).

Característiques: Es tracta d'un GR. Reuneix, doncs, les característiques pròpies d'aquests senders.

Responsables: Eduard Coll i Quim Cucurull

é

Considerant la situació geogràfica de Portavella, no sembla aconsellable la moguda habitual de cotxes. Això comporta la necessitat que tothom faci la caminada dels dos dies. No és exageradament llarga.

Dos cotxes –en cas que tinguem xofers voluntaris/es que no facin la caminada– portaran el fato de les coses de dormir (sac, tovallola, necesser, etc. ) de tothom des de Ripoll a Portavella i, l'endemà, fins a Sta. Eulàlia de Puigoriol.

Uns altres cotxes, amb altres xofers voluntaris/es que no facin la caminada, el diumenge recolliran a Alpens –és a dir, a mig camí de baixada– els/les caminadors/es que el dissabte, en iniciar la caminada, hagin deixat el cotxe a Ripoll. Se'ls eximirà, així, de caminar les dues darreres hores, tot aconseguint arribar tothom aproximadament al mateix temps a dinar a Sta. Eulàlia de Puigoriol i estalviant-nos haver d'anar a cercar els cotxes en acabat.

Seràs tu un dels voluntaris o de les voluntàries que no camini i porti el fato (dissabte i diumenge), o que vagi a buscar els xofers a Alpens el diumenge a mig matí? En cas que vulguis oferir-te, comunica-ho a l'Eduard Coll (4530497) abans de dimarts, dia 11 de juny.

QÜESTIONS ORGANITZATIVES HABITUALS

Per a l'organització dels ocupants dels cotxes i per a la reserva de places a la casa de colònies i a la fonda, cal que truqueu a la Lali Roselló (200 86 76), no més tard de dimarts, dia 11, a les 10h. de la nit. Procureu no telefonar el darrer dia; en cas contrari, les trucades s'amunteguen. Si deixeu el missatge en el contestador és imprescindible que sigui clar i concís.

Si algú té algun dubte sobre les característiques del recorregut o de la “moguda” de xofers i cotxes, abans de trucar a la Lali, pot consultar-los a l'Eduard Coll (453 04 97).

jjjjjjjjjjjjjjjjj

Sopar de final de curs

Reserveu-vos el divendres, 28 de juny, per fer el Sopar del Paraigua

Des del capvespre fins la matinada

Ja sabeu…, projecció de diapositives, projectes pel curs vinent, manduca, xerinol.la, i tantes altres coses

El restaurant encara està per decidir. Si teniu alguna idea al respecte, telefoneu a la Lurdes (427 34 70). Necessitem un lloc ampli on, a més de sopar una quarantena de persones, s'hi puguin projectar diapositives i xerrar.

Tant aviat com estigui concretat, es farà saber el lloc i hora de trobada.

jjjjjjjjjjjjjjjjj

Excursió a les Gorges de Carançà

S'està preparant una anada a les Gorges de Carançà pel 2n. cap de setmana de Juliol. Animeu-vos i reserveu-lo!

Sopar de final de Curs

El Paraigua

 

 

divendres, 28 de juny de 1996

Trobada a les 20h.30m

RESTAURANT “CAN CORTADA”

 

 

RESTAURANT “CAN CORTADA”

Menú: «Torre de Defensa»

Rossejat de fideus amb allioli anegat

Pa de pagès torrat amb tomàquet

Ànec amb peres

Braç de gitano

Moka especial

Vinya Extríssima Bach Negre

Aigües Minerals

Preu: 3.700 + IVA                                Preu: 3.700 + IVA

 

Per a la reserva del cobert, telefoneu a la Lurdes (427 34 70) abans del dilluns, dia 17 de juny, a les 10h. del vespre.

Per a la reserva del cobert, telefoneu a la Lurdes (427 34 70) abans del dilluns, dia 17 de juny, a les 10h. del vespre.